Een herinnering
voor de toekomst

Wat kost een Memorybox?

De Memorybox wordt met liefde door jou uitgezocht en met liefde aan je kind gegeven. Voor je kind zal deze box van grote waarde zijn omdat het zorgt voor een stukje aanwezigheid van jou. De verbinding tussen jou en je kind bij de speciale gebeurtenissen die nog gaan komen in de toekomst.


De Memorybox geef je voor een heel leven

Allereerst om er cadeautjes en persoonlijke berichten in te doen voor je kind. Als jouw kind deze heeft gekregen bij de speciale gebeurtenissen kan de box daarna bijvoorbeeld worden gebruikt om dierbare herinneringen in te bewaren. Op die manier heeft jouw kind voor altijd iets waardevols van jou. Omdat jij de Memorybox met liefde hebt uitgezocht en hebt gegeven.


Lotte (22): "Toen mijn vader te horen kreeg dat hij ongeneeslijk ziek was, heeft hij voor mijn zusje en mij een Memorybox samengesteld. Het eerste cadeau heb ik inmiddels uitgepakt toen ik op mezelf ging wonen. De box staat als een mooi sieraad in mijn woonkamer en als de box leeg is, ga ik hem gebruiken om er speciale herinneringen in te bewaren".


Een complete Memorybox.

Wat een complete Memorybox kost, kan ik je pas vertellen als ik je wensen ken, omdat de prijs afhangt van de gekozen inhoud van de box. 
Uiteraard kun je ook zelf een budget bepalen. Dan hou ik daar rekening mee bij het vullen van de box.


De box zelf; handgemaakt en persoonlijk

De houten box wordt geleverd in een standaard uitvoering en kost € 89,95. Je kunt dan kiezen uit vier kleuren: wit, licht grijs, licht roze en licht blauw. Het is mogelijk om de box te laten schilderen in een kleur naar keuze. Hier betaal je € 15,00 extra voor.

De box wordt voorzien van handgrepen. Hiervoor kun je kiezen uit: stevig schippers touw, komhandgrepen of knoppen. Handgrepen naar keuze is natuurlijk ook mogelijk. De extra kosten hiervoor zijn afhankelijk van de keuze van de grepen.

De houten box wordt met de hand gemaakt van 10mm dik MDF. Ook de bodem is 10mm dik wat voor extra stevigheid zorgt.


Persoonlijk

Wil je de Memorybox persoonlijker maken dan kun je er voor kiezen om de naam van de persoon waarvoor de box bestemd is op de box te laten zetten. Hier betaal je geen extra kosten voor.