Een herinnering
voor de toekomst

Hoe werkt het? 

Omdat het maken van een Memorybox maatwerk is, iedereen en elke situatie anders is, bespreken we je wensen in een persoonlijk gesprek.
In dat gesprek kies je de box uit (kleur, handgrepen, lettertype). Voor de inhoud van de box zijn er veel mogelijkheden. Wat er in de box komt, is natuurlijk afhankelijk van je wensen maar ook van je budget.
De meeste cadeautjes die in de Memorybox komen, kunnen gepersonaliseerd worden. Voorbeelden hiervan vindt je op de pagina 'cadeautjes'.

Speciale wensen

Daarnaast kan de inhoud aangevuld worden met speciale items, zoals;

  • Sieraden met een persoonlijke betekenis of voor een bijzondere gebeurtenis (zoals een huwelijk)
  • Een stemopname
  • Film en foto (bijvoorbeeld een mooie fotoshoot)
  • Producten die gemaakt zijn van de kleding van de gever van de box, zoals een fotolijst, kussensloop of een plaid.

Dit zijn zomaar een paar voorbeelden. Natuurlijk kun je ook voor een andere inhoud kiezen.

Hoe vullen we de Memorybox?

Ik ga op zoek naar de cadeautjes die bij jouw wensen en budget passen. Intussen schrijf je zelf de bijpassende kaartjes die je eventueel bij de cadeautjes in de box wilt doen. Heb je daar moeite mee? Ik help je graag met voorbeeldteksten en gedichten.

Als ik alle cadeautjes heb gevonden, dan kom ik weer bij je langs. Samen vullen we de box met de kaartjes en de cadeautjes. Zo nodig ronden we de laatste dingen af.

Annemarie (32): 'Mijn moeder wist dat ze snel zou overlijden en dat ze mijn trouwdag niet mee kon maken. Op de ochtend van mijn huwelijk haalde ik haar kaartje en cadeautje uit de Memorybox. Het was een prachtig gouden armbandje, dat ik niet meer afgedaan heb. Het was heel emotioneel om haar kaartje te lezen, maar ik was ontzettend blij en dankbaar dat ze op deze manier een beetje bij me was.'