Een herinnering
voor de toekomst

Een Memorybox cadeau

Simone (35): 'Toen onze vriendin Esther (36) te horen kreeg dat ze ongeneeslijk ziek was en niet lang meer te leven had, hebben we haar met de vriendinnen een Memorybox geschonken. Het gaf ons het gevoel dat we iets voor haar konden betekenen in een heftige en verdrietige tijd. De wetenschap dat zij op een bepaalde manier bij de speciale gebeurtenissen van haar kinderen Ties (5) en Sophie (3) zou zijn, gaf haar rust'. 

Vaak is er zo weinig dat je kunt doen.

Soms is er zoveel wat je wilt doen, maar zo weinig wat je kunt doen. Als iemand die dichtbij je staat te horen krijgt dat hij of zij ongeneeslijk ziek is, staat de wereld even stil.
Ook voor jou. Je wilt er voor die persoon zijn, maar weet vaak niet hoe. 


Een Memorybox cadeau geven

Wanneer je te horen krijgt dat je niet lang meer te leven hebt, ben je vaak bezig met maar één ding: overleven om nog zo lang mogelijk bij de mensen te zijn waar je van houdt. Op dat moment is het fijn dat er iemand is die met je mee denkt. Die je bij de hand neemt en er samen met jou voor zorgt dat je iets waardevols voor je kinderen achterlaat.

Erik (48): 'Judith heeft geweldig geholpen met het samenstellen van een Memorybox voor onze broer Erwin (46). Ze heeft geluisterd naar zijn wensen en aan de hand daarvan een box samengesteld. Zelf heeft hij er nog wat persoonlijke dingen aan toegevoegd. Erwin was blij dat wij het initiatief hebben genomen hem een Memorybox cadeau te doen. Zelf stond zijn hoofd daar niet naar, maar uiteindelijk voelde het voor hem goed dat hij iets waardevols kon achterlaten voor zijn kinderen Ilse (18) en Stijn (15).'

Hoe geef je een Memorybox cadeau?

Omdat elke situatie anders is en elke persoon andere wensen heeft voor de box zelf en voor de inhoud van de Memorybox kun je het beste persoonlijk contact opnemen wanneer je een box cadeau wilt geven. Dit zelfde geldt wanneer je een vraag hebt over het schenken van een Memorybox.

Dit kun je het beste doen door een mailtje te sturen naar info@memorybox.nl, het contact formulier in te vullen of door te bellen naar 06 - 119 521 84.
We overleggen dan samen wat de mogelijkheden en de eventuele vervolgstappen zijn.