Een herinnering
voor de toekomst

Cadeautjes

Cadeautjes die gepersonaliseerd zijn, zijn altijd leuk om te geven.
Origineel, net even anders en met zorg uitgezocht. Wie vindt dat nou niet leuk om te krijgen?
Ben jij op zoek naar een speciaal cadeau voor een iemand die je lief hebt?  Kijk dan eens op deze pagina.
Via het bestelformulier onderaan de pagina kun je je cadeautje bestellen.


Hoe werkt het

Wanneer alle gegevens volledig en goed op het bestelformulier zijn ingevuld, kun je het formulier verzenden. Wil je het cadeautje graag personaliseren met een naam dan kan dat. Hier worden € 3,50 voor in rekening gebracht. (let op: dit geldt niet voor de jute sinterklaaszakken)

Stap 1:
Vul je persoonlijke gegevens in.

Stap 2:
Bij het veld 'artikelomschrijving + nummer' vul je de omschrijving + het nummer van het cadeau dat je wilt bestellen. Deze gegevens staan vermeldt onder de cadeautjes.
Wil je een romper bestellen, vergeet dan niet de maat (keuze uit 50/56 of 62/68) in te vullen bij het veld 'maat romper'. 

Stap 3:
Als je het cadeautje wilt personaliseren, kun je bij het veld 'personaliseren met naam' de naam invullen waarmee je het cadeau wilt personaliseren (let op: hiervoor worden 
€ 3,50 in rekening gebracht. Dit geldt niet voor de sinterklaaszakken)

Stap 4:

Mocht je een vraag of een speciaal verzoek hebben dan kun je dat vermelden in het veld 'bericht'.  Wanneer alle gegevens juist zijn ingevuld druk je op de knop verzenden. Nadat ik de bestelling binnen heb gekregen, zal de betaling plaats vinden middels een tikkie of een bankoverschrijving. Bij het veld 'betaalmethode' kun je aangeven op welke manier je wilt betalen: tikkie of bankoverschrijving. Kies je voor een bankoverschrijving dan ontvang je een mail met daarop de gegevens. De kosten bestaan uit het bedrag van het cadeautje + verzendkosten. Deze staan vermeld bij de omschrijving van de producten. Nadat het geld is bijgeschreven, ga ik aan de slag met het cadeau.
Normaal gesproken wordt het cadeau binnen 2-5 werkdagen verzonden.  Mocht dit, om welke reden dan ook, niet haalbaar zijn, dan krijg je daar tijdig bericht over.

De jute sinterklaaszakken worden in de week 47 (18 -24 november) verzonden. Wordt de jutezak na 24 november besteld dan geldt een levertermijn van 2 werkdagen nadat de betaling is voldaan.


Set van 2 witte kussenslopen  19,95 (excl. verzendkosten € 3,48)

Materiaal: 100% katoen   Afmetingen: 60 x 70 cmRomper lange mouw € 7,95  (excl. verzendkosten € 2,61)

Maat 50/56 of 62/68 (in te vullen op het bestelformulier)  Materiaal: 100% katoenDekbedovertrek € 29,95 (excl. verzendkosten € 6,95)

Afmeting: 140 x 200   Materiaal: 100% katoen

Vilten draagtas € 12,95 ( excl. verzendkosten € 3,48)
Afmeting: 45 x 13 x 33 cm  Materiaal: vilt

Papieren windlicht € 8,95 (excl. verzendkosten € 1,66)
Afmeting: 26 x 16 x 9  Materiaal: brandvertragend papier